Ízisz Csillagai Hastánccsoport

Pécs első „lélek-orientált" Hastánc csoportja

Pécs első „lélek-orientált" Hastánc csoportja az Ízisz Csillagai Hastánccsoport. Számukra a hastánc már nem csak hobbi vagy szórakozás, sokkal inkább egy elhivatottság.

A csoportban oktató tanárok szakvizsgával rendelkező hastáncosok, és Guiness-rekorderek. Tudásukat hazai és külföldi hastánc tanárok segítségével folyamatosan bővítik, ami a fejlődéshez elengedhetetlenül fontos a számukra.

Weblapjukon nem csak a kötelező bemutatkozást akarták hozni, hanem annál többet: közösséggé szervezni azt, ami most sok különálló egységként működik: a hastánc csoportokat. Weblapjukon minden hastánccal, tánccal kapcsolatos hír, esemény is helyet kap.

A csoport stílusához igazodó, finom, nem hivalkodó weblapot készítettünk, ahol a hírek, események felvitele a weboldal adminisztrációs részén történik. A teljes kivitelezés a kezdeti ötletek kidolgozásától, a grafikai tervekig, programozással bezárólag a saját munkánk.

Az oldal sikeressége igényli a bővítést, új funkciókkal készülünk, megújítjuk a megjelenést is. A rendszer kezelését Drupal alapokra helyezzük. A tervezés, a munka elkezdődőtt, hamarosan elérhető lesz a megújult oldal.

átadva 2009
megújítás alatt

Elvégzett feladatok:

xhtml/css/javascript
adatbázis terv
sitebuild
tervezés
hosting
grafikai tervezés