HACCP Info
HACCP készítés, kézikönyv, dokumentáció kidolgozás
Az élelmiszer előállítással és forgalmazással foglalkozó, a vendéglátás és közétkeztetés területén működő cégek számára a HACCP rendszer működtetése kötelező jellegű. A HACCP veszély elemzés és a szabályozás kritikus pontjai meghatározásának rendszerét az USA-ban fejlesztették ki az 1960-as években. A HACCPInfo weblap az élelmiszerbiztonsági rendszer kiépítésével, HACCP kézikönyv készítéssel és felülvizsgálattal foglalkozik.
Feladatunk egy olyan minőséget sugárzó weblap elkészítése volt, amely kialakításában tükrözi az élelmiszerhigiénia alapelveit és megállja a helyét a konkurens weblapok között is. A feladatot saját készítésű tartalom kezelő rendszerünkkel oldottuk meg. A rendszert a követelményekhez igazítottuk, valamint lehetővé tettük a keresőoptimalizálási megoldások alkalmazását a teljes weboldalon.
A weblap beváltotta a hozzá fűzött reményeket, referencia oldalként szolgál a HACCP rendszerrel foglalkozó weblapok között.