Webdesign, weblap-referencia

Számunkra a legjobb ajánlólevél, az elégedett weblap tulajdonos.

A jó weblap egy kommunikációs csatorna, amely biztosítja, hogy üzeneteid eljussanak a célközönségedhez. Olyan weblapokat tervezünk és készítünk számodra, ahol a közvetíteni kívánt információk akadálytalanul áramlanak a világ felé. Bemutatjuk néhány munkánkat, melyekre igazán büszkék vagyuk, nagyszerű, élvezetes munka volt ezeken a projecteken dolgozni. Ha te is szeretnéd, hogy együtt dolgozzunk weblapodon, akkor kérj ajánlatot!

Gépjármű flottakezelés - címlap

Gépjármű flottakezelés

folyamatban
átadva 2010

Gépjármű flottakezelés, bérautó biztosítás, finanszírozás, használt gépjármű beszerzés az Ágo-Stone Kft. fő profilja. Abban különböznek versenytársaiktól, hogy ügyfeleik többéves együttműködés után is maximálisan elégedettek a kiszolgálás stabilan kiváló minőségével.

Tovább
HACCPInfo - címlap

HACCP Info

átadva 2009

Az élelmiszer előállítással és forgalmazással foglalkozó, a vendéglátás és közétkeztetés területén működő cégek számára a HACCP rendszer működtetése kötelező jellegű. HACCP rendszer és kézikönyv készítő cég weblapját készítettük el.

Tovább
Mikrolift - címlap

Mikrolift Kft.

átadva 2009

A pécsi székhelyű Mikrolift Kft. a Dél-Dunántúli régió meghatározó vállalata, felvonókat, lifteket terveznek, gyártanak, üzemeltetnek. Fontos számukra a termékek és szolgáltatások magas színvonala, az ügyfelek minőségi kiszolgálása.

Tovább