Drupal weblap készítés

Használd ki a Drupal minden erejét weblapodon!

Drupal webalp készítés

A Drupal egy fantasztikus, nyílt forráskódú tartalom kezelő rendszer weblapok készítéséhez. Népszerűségének titka a rugalmasság: legyen az egy kis cég weblapja, egy nagy kormányzati portál, a Drupal alkalmazkodik a feladathoz. Számos modulja segítségével minden követelményhez található jó megoldás.

A Drupal igazi ereje a hatalmas közösségében rejlik: rengeteg fejlesztő dolgozik nap, mint nap a rendszer jobbá tételén. A Drupal nem csak tartalom kezelő rendszer, hanem webes alkalmazás keretrendszer is - bővítése, kiegészítése jól meghatározott felületeken keresztül lehetséges.

Drupal weblap készítés

Cégünk 2009-től kezdve készít Drupal alapú weblapokat, közösségi webhelyeket, portálokat. Számos elkészült munkánk alapján állíthatjuk: egy Drupal alapú weblap minden esetben megállja a helyét, és hosszú távú megoldás az üzleti szektor bármely szereplőjének. Általunk a Drupal minden erejét kihasználhatod weblapodon!

Szolgáltatásaink

  • Drupal alapú weblap, webportál készítés
  • Drupal Smink készítése (Drupal Theme készítés)
  • Drupal alapú fejlesztések, programozás
  • Drupal konzultáció, tanácsadás
  • Drupal oktatás
  • Drupal tárhely

 

Nézd meg elkészített munkáinkat a weblap referencia menüpontban.

Kérj árajánlatot!

 

Ingyen rendszer, pénzért?

Nem, az alapvetően ingyen elérhető, letölthető, telepíthető rendszerért kell fizetni. Mi a szaktudásunkat, a hozzáadott értéket kínáljuk: a beállításokat, igényekhez igazítást, egyedi smink készítést (theme), programozást. A weboldalad elkészülte után pedig keresőoptimalizálás, online-marketing szolgáltatásunkat veheted igénybe.

Közösségi szerepvállalás

Nem elégszünk meg azzal, hogy a közösből csak kiveszünk, hanem mi is hozzátesszük a részünket: is elkötelezettek vagyunk a Drupal fejlesztésében, népszerűsítésében. A honosítási csoport tagjaként számos modul magyar fordítását készítettük el, segítséget nyújtunk a Drupal közösségi portálon, levelezőlistán, irc csatornán. Aktív tagjai vagyunk a magyarországi Drupal közösségnek: Drupal Felhasználói Találkozókat szervezünk Pécsen, illetve az Első Magyarországi Drupal Tábor létrejöttében is segítettünk.

DrupalBüszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen nagyszerű, segítő csapathoz tartozhatunk! Köszönjük Drupal!