Első Drupal Tábor

Több napos rendezvény a közösség szervezésében Pécs szívében

Drupal Tábor Pécs - 2010

A Magyar Drupal Közösség a Magyar Webért Egyesülettel közösen, a pécsi Drupal közösség kiemelt támogatásával, megszervezi az Első Magyarországi Drupal Tábort, amely Pécsen lesz 2010 június 23-26-ig.

A közösség az első Drupal táborral remélhetőleg egy hagyomány alapjait rakja le. A tábor célja, hogy teret biztosítson a Drupal iránt érdeklődők személyes találkozására, az együttgondolkodására, közös alkotásra. A tábor programja változatos, nagyszerű, ismert fejlesztők tartanak előadásokat érdekes témákban.

A tábor, az előadások mellett, az együtt dolgozásra is lehetőséget ad: a honosítási csapattal fordítunk, a honosítás menetébe vezetjük be az érdeklődőket, valamint a drupal.hu webhely korszerübbé tételével is foglalkozunk majd.

Külön öröm számunkra, hogy az első Drupal Tábor Pécsen kerül megrendezésre! Cégünk aktívan részt vett a tábor megszervezésében, elsősorban a szállás, az előadások megtartására alkalmas hely megtalálásában, egyeztetésekben. A tábornak Bronz Fokozatú támogatói vagyunk!